ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +30 2316008840

Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering

Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering

Επωφεληθείτε από το δάνειο για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ με σκοπό το net metering, το σύστημα που σας επιτρέπει να παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια και να παρακολουθείτε την ενέργεια που καταναλώνετε και παράγετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 •   Χρηματοδότηση έως 100% της επένδυσης
 •   Κυμαινόμενο επιτόκιο 2,00% + Euribor 3μήνου + εισφορά Ν. 128/75
 •   Διάρκεια δανείου έως 7 έτη

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Υπολογισμός Δόσης Δανείου Για Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών

Υπολογίστε την δόση δανείου για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με σκοπό το Net Metering. Υπολογίστε την μηνιαία σας δόση με βάση το ύψος, το επιτόκιο και την διάρκεια του δανείου. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

25000.00 Ευρώ
2500.00 Ευρώ 50000.00 Ευρώ
84 Μήνες
6 Μήνες 84 Μήνες

Μηνιαία δόση 0 Ευρώ / Μήνας

Συνολικό οφειλόμενο ποσό 0 Ευρώ

Ετήσιο ποσοστό χρέωσης (ΕΠΧ) 0 %

ΕΠΧ 0 %

Επιτόκιο 6.30 %

*Ετήσιο ποσοστό χρέωσης

Τέλη
Έξοδα εξέτασης αιτήματος 100.00 Ευρώ
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης λογαριασμού 5.00 Ευρώ

Διαδικασία Αίτησης Δανείου

1. Συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα

Είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσουμε πλήρως το είδος της χρηματοδότησης που αναζητάτε, ώστε να σας κάνουμε την αντίστοιχη προσφορά.

2. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά

Να περιμένετε τηλεφώνημα από ένα συνεργάτη μας.

3. Υπογραφή σύμβασης

Η υπογραφή της σύμβασης θα λάβει χώρα στο υποκατάστημα της PCB στη Θεσσαλονίκη.

4. Εκταμίευση δανείου

Το ποσό του δανείου θα εκταμιευθεί  στο λογαριασμό που διατηρείτε στην ProCredit Bank εντός 24 ωρών από την υπογραφή της σύμβασης.

`

Πλεονεκτήματα Δανείου

Η ProCredit Bank προσφέρει εξειδικευμένη χρηματοδότηση για φωτοβολταϊκούς σταθμούς (ΦΒ) για ιδία χρήση ηλεκτρικής ενέργειας με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 

 •   Διάρκεια δανείου έως 7 έτη
 •   Περίοδος χάριτος έως 3 μήνες
 •   Ποσό δανείου έως 50.000 ευρώ
 •   Χρηματοδότηση έως 100% της επένδυσης
 •   Κυμαινόμενο επιτόκιο ελάχιστο 2,00% + Euribor 3μήνου + εισφορά Ν. 128/75
 •   Εξ ολοκλήρου διαδικτυακή διαδικασία

 

Εταιρεία Ανάλυσης – Σχεδιασμού – Προμήθειας – Κατασκευής (EPC) επιλογής του πελάτη.

 

Το έργο πρέπει να πληροί τα κριτήρια της 100% κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για ίδιες ανάγκες μέσω της διαδικασίας ενεργειακού συμψηφισμού (net metering). Εάν οι εγκαταστάσεις σας περιλαμβάνουν πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους χρηματοδότησης.

 

Σημείωση: Η ProCredit Bank παρακολουθεί την κατάσταση αναφορικά με τους ισχυρισμούς για καταναγκαστική εργασία Ουιγούρων στην περιοχή Xinjiang της Κίνας. Για αυτόν τον λόγο, επί του παρόντος έχουμε περιορίσει την συνεργασία με ορισμένους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων και αυτό θα συζητηθεί μαζί σας κατά τον έλεγχο της επένδυσής σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις

Το παρόν σχήμα επιτρέπει σε έναν παραγωγό ηλεκτρισμού (συνήθως με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών) να καλύψει σημαντικό μέρος της δικής του κατανάλωσης ενώ, ταυτόχρονα, του δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση ηλεκτρισμού. Επομένως, ο καταναλωτής αυτοπαράγει την ενέργεια που είναι απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών του ακινήτου (οικιακό, επαγγελματικός χώρος, βιομηχανία, ξενοδοχείο κλπ). Εάν υπάρχει περίσσεια ενέργεια, συνήθως δεν χάνεται για τον καταναλωτή αλλά συμψηφίζεται για συγκεκριμένη περίοδο, όταν γίνεται η τελική εκκαθάριση.

 • Μερική ανεξαρτησία από τις αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, παρέχοντας μεγαλύτερες μειώσεις στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος για 25 χρόνια!
 • Ο καταναλωτής γίνεται ανεξάρτητος ενεργειακά και δεν χρειάζεται να βασίζεται σε άλλες μορφές ενέργειας, εκμεταλλευόμενος αυτή την ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.
 • Περιορίζονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και κατ΄επέκταση, συνεισφέρετε στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Ιδιώτες με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, όπως και εν ισχύ κωδικούς πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, μέσω των οποίων μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Ιδιώτες που έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση κατά το χρόνο αναφοράς ως κάτοικοι εξωτερικού δεν είναι επιλέξιμοι. Κάθε ιδιώτης μπορεί να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση σχετικά με μία και μόνο κατοικία, για την οποία ισχύουν σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Πρόκειται για την κύρια ή την δευτερεύουσα κατοικία (ιδιόκτητη ή ενοικιασμένη).
 • Διαθέτει ενεργή οικιακή (κι όχι κοινή) παροχή ηλεκτρισμού μέσω της οποίας ταυτοποιείται η κατοικία του αιτούντα.

1. Συμπληρώστε και υποβάλλετε το έντυπο της αίτησης που μπορείτε να βρείτε εδώ. Είναι σημαντικό για εμάς να αντιληφθούμε καλύτερα τι είδους χρηματοδότηση αναζητάτε ώστε να προχωρήσουμε σε προσφορά.

2. Η ομάδα μας θα σας τηλεφωνήσει για διευκρινήσεις.

3. Υπογραφή σύμβασης.

4. Το δάνειο θα εκταμιευθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό ProCredit μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Η Συμφωνία Συμψηφισμού που υπογράφεται μεταξύ του Παρόχου και του αυτοπαραγωγού έχει διάρκεια ισχύος 25 έτη, αρχής γενομένης από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης του συστήματος φωτοβολταϊκών.