ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +30 2316008840

Στεγαστικό δάνειο

Στεγαστικό δάνειο

Σκοπεύετε να αγοράσετε σπίτι; H ProCredit Bank με το στεγαστικό δάνειο που προσφέρει κάνει την αγορά του σπιτιού σας εύκολη και ασφαλή. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του στεγαστικού μας δανείου, την διαδικασία της αίτησης και υπολογίστε την μηνιαία σας δόση γρήγορα και εύκολα.

Το στεγαστικό μας δάνειο προσφέρει:

  • 3,50% + 0.12% εισφορά Ν. 128/75 σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα 5 χρόνια
  • Περίοδος αποπληρωμής έως και 30 χρόνια
  • Προέγκριση δανείου
  • Διαδικασία εξ ολοκλήρου διαδικτυακή

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Υπολογισμός Δόσης Στεγαστικού Δανείου

Υπολογίστε την μηνιαία δόση του στεγαστικού σας δανείου σας με βάση το ποσό που θα θέλατε να δανειστείτε γρήγορα και εύκολα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

110000.00 Ευρώ
30000.00 Ευρώ 250000.00 Ευρώ
300 Μήνες
6 Μήνες 360 Μήνες

Μηνιαία δόση 0 Ευρώ / Μήνας

Συνολικό οφειλόμενο ποσό 0 Ευρώ

Ετήσιο ποσοστό χρέωσης (ΕΠΧ) 0 %

ΕΠΧ 0 %

Επιτόκιο 3.62 %

*Ετήσιο ποσοστό χρέωσης

Τέλη
Έξοδα εξέτασης αιτήματος 300.00 Ευρώ
Νομικά έξοδα 120.00 Ευρώ
Έξοδα εκτίμησης ακινήτου 250.00 Ευρώ
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης λογαριασμού 5.00 Ευρώ

Διαδικασία Αίτησης Στεγαστικού Δανείου

1. Συμπληρώστε και υποβάλετε τη φόρμα

Είναι σημαντικό για εμάς να κατανοήσουμε πλήρως το είδος της χρηματοδότησης που αναζητάτε, ώστε να σας κάνουμε την αντίστοιχη προσφορά.

2. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά

Να περιμένετε τηλεφώνημα από ένα συνεργάτη μας.

3. Υπογραφή συμβολαίου

Η υπογραφή του συμβολαίου θα λάβει χώρα στο υποκατάστημα της PCB στη Θεσσαλονίκη.

4. Εκταμίευση δανείου

Το ποσό του δανείου θα κατατεθεί στον λογαριασμό που διατηρείτε στην ProCredit Bank εντός 24 ωρών από την υπογραφή του συμβολαίου.

`

Πλεονεκτήματα Στεγαστικού Δανείου

Πλεονεκτήματα Δανείου

Πλεονεκτήματα:

 

  • Μπορούμε να σας δώσουμε προέγκριση του δανείου, ώστε να έχετε τον χρόνο να βρείτε το ιδανικό σπίτι.

 

  • Κάντε τον προγραμματισμό σας με ηρεμία και σκεφτείτε μακροπρόθεσμα: σας προσφέρουμε τη δυνατότητα σταθερού επιτοκίου, ώστε να μην έχετε τον κίνδυνο μεταβολής επιτοκίων.

 

  • Επίσης έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε πρόσθετα κεφάλαια, για την επισκευή και επίπλωση του σπιτιού, μετά την αγορά του.

 

  • Μπορούμε να αναχρηματοδοτήσουμε το υπάρχον στεγαστικό σας δάνειο, προσφέροντάς σας τους καλύτερους όρους και προϋποθέσεις της αγοράς.

 

  • Πράσινο σπίτι και πράσινο στεγαστικό αναφέρεται στις κατοικίες (διαμερίσματα και κατοικίες) που έχουν ενεργειακή απόδοση 20% χαμηλότερη από το ανώτατο όριο της κατηγορίας Β για κτίρια κατοικιών. Για να επιβεβαιώσετε την τιμή ενεργειακής απόδοσης, για ήδη κατασκευασμένα κτίρια, προσκομίστε πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης με δηλωμένη τιμή για συγκεκριμένη ετήσια κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας (παράδειγμα 1). Για κτίρια υπό κατασκευή απαιτείται το μέρος ενεργειακής απόδοσης της εγκεκριμένης μελέτης (παράδειγμα 2).

Τι είπαν οι πελάτες μας για εμάς

Σκεφτόμουν ότι ένα στεγαστικό δάνειο αποτελεί περίπλοκη διαδικασία και ότι θα υπέγραφα μια σύμβαση με πολλές δυσνόητες λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα. Τίποτε από όλα αυτά δε συνέβη! Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι ξεκάθαροι, ενώ οι σύμβουλοι της τράπεζας απάντησαν με σαφήνεια σε όλες μου τις ερωτήσεις.

Δημήτριος Παναγιώτου

Θεσσαλονίκη

Σκεφτόμουν ότι θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για την εύρεση της κατάλληλης τράπεζας για την χρηματοδότηση του στεγαστικού μου δανείου. Η ProCredit Bank όμως ήταν για μένα η ιδανική λύση.

Μαρία Παπαγεωργίου

Αθήνα

Εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών.

Ιωάννης Σεβαστίδης

Θεσσαλονίκη

Συχνές Ερωτήσεις

Αιτήσεις για στεγαστικό δάνειο μπορούν να υποβάλουν Έλληνες πολίτες (φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας) που έχουν τακτικό εισόδημα, φορολογική ενημερότητα και καλή πιστοληπτική ικανότητα.

Υπάρχουν δύο επιλογές δανεισμού - κυμαινόμενο επιτόκιο που αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τον δείκτη αναφοράς στην αρχή κάθε τρίμηνης περιόδου και σταθερό επιτόκιο για την περίοδο των πρώτων 5 ετών. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο επιλογών.

Το ποσό του δανείου μπορεί να είναι από 30.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ, κυρίως όμως εξαρτάται από το εισόδημά σας, την αυτοτελή συμμετοχή του ακινήτου στην τιμή αγοράς και το κόστος του ακινήτου.

Η συνήθης πολιτική μας είναι να χρηματοδοτούμε το 80% της τιμής του ακινήτου. Ως εκ τούτου, συνιστάται να είστε σε θέση να χρηματοδοτήσετε το 20% του ποσού της αξίας του ακινήτου.

Χρηματοδοτούμε ακίνητα που είναι ακόμη υπό κατασκευή, με τους όρους που περιγράφονται παραπάνω. Είναι, ωστόσο, σημαντικό τα στάδια πληρωμής της κατασκευής και τα στάδια εκταμίευσης του δανείου να συμπίπτουν χρονικά. Οι τραπεζικοί μας σύμβουλοι θα σας δώσουν την καλύτερη λύση.

Όλα τα έξοδα για το στεγαστικό δάνειο περιλαμβάνονται στον υπολογιστή με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε ποιο θα είναι το συνολικό οφειλόμενο ποσό. Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε ποιο θα είναι το ετήσιο πραγματικό επιτόκιο επιβάρυνσης (ΣΕΠΕ).

Υπάρχει τέλος πρόωρης αποπληρωμής εάν προβείτε σε πρόωρη αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου τους πρώτους 12 μήνες από την εκταμίευση, ύψους 1%. Εάν η πρόωρη αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου γίνει μετά τους πρώτους 12 μήνες, τότε είναι δωρεάν.

Το ακίνητο πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Δεν χρειάζεται να έχετε ασφάλεια ζωής.