Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering

Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας που αφορά τα δάνεια για επιχειρήσεις, ειδικότερα το Δάνειο για Φωτοβολταϊκά και Net Metering.

Στη ProCredit Bank, αναγνωρίζουμε τη σημασία της χρήσης βιώσιμων πηγών ενέργειας για τις επιχειρήσεις και προσφέρουμε ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα που υποστηρίζουν την υλοποίηση έργων φωτοβολταϊκών με σύστημα Net Metering. Ας εξερευνήσουμε τα οφέλη και τις λεπτομέρειες αυτών των δανείων.

Τα οφέλη του Δανείου για Φωτοβολταϊκά και Net Metering:

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα σε συνδυασμό με το Net Metering είναι κρίσιμα για τη μετάβαση σε βιώσιμες πρακτικές ενέργειας. Με τη χρήση αυτών των συστημάτων, οι επιχειρήσεις μπορούν όχι μόνο να μειώσουν το κόστος της ενέργειας τους αλλά και να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δανείο για Φωτοβολταϊκά και Net Metering από την ProCredit Bank:

Τα δάνεια μας σχεδιάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να εγκαταστήσουν συστήματα φωτοβολταϊκών με σύστημα Net Metering. Προσφέρουμε ανταγωνιστικούς όρους και ευνοϊκούς ρυθμούς επιτοκίου, εξασφαλίζοντας οικονομική αποδοτικότητα στα έργα σας.

Προϋποθέσεις έγκρισης δανείου

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις προϋποθέσεις έγκρισης του δανείου για φωτοβολταϊκά.

 • Οι δανειολήπτες μπορεί να είναι νομικά πρόσωπα, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και κατ’ επάγγελμα Αγρότες που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.
 • Διάρκεια δανείου έως 7 χρόνια.
 • Περίοδος χάριτος έως 3 μήνες.
 • Ποσό δανείου έως 1 εκατ. ευρώ.
 • Χρηματοδότηση έως και 100% της επένδυσης.
 • Κυμαινόμενο επιτόκιο 2,00% + Euribor 3μήνου + εισφορά Ν. 128/75
 • Προμήθειες δανείου σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της τράπεζας για νομικά πρόσωπα.
 • Εταιρεία Ανάλυσης – Σχεδιασμού – Προμήθειας – Κατασκευής (EPC) επιλογής του πελάτη.
 • Το έργο πρέπει να πληροί τα κριτήρια της 100% κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για ίδιες ανάγκες μέσω διαδικασίας ενεργειακού συμψηφισμού (net-metering). Εάν οι εγκαταστάσεις σας περιλαμβάνουν πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους χρηματοδότησης.

Σημείωση: Η ProCredit Bank παρακολουθεί την κατάσταση αναφορικά με τους ισχυρισμούς για καταναγκαστική εργασία Ουιγούρων στην περιοχή Xinjiang της Κίνας. Για αυτόν τον λόγο, επί του παρόντος έχουμε περιορίσει την συνεργασία με ορισμένους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων και αυτό θα συζητηθεί μαζί σας κατά τον έλεγχο της επένδυσής σας.

Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2316008840 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
 • Συζητήστε τη χρηματοδότηση που θα θέλατε να λάβετε με τους εκπαιδευμένους Συμβούλους Επιχειρηματικών Πελατών μας

 

Σας ενδιαφέρουν επίσης

Ανακαλύψτε το δάνειο Πράσινης Επένδυσης, το οποίο υποστηρίζει τις προσπάθειες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ανάπτυξη μίας φιλικής προς το περιβάλλον και κοινωνικά υπεύθυνης επιχείρησης.

Ανακαλύψτε το δάνειο Ecomobility, το δάνειο το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Ανακαλύψτε το δάνειο για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ένα δάνειο το οποίο προσφέρει χρηματοδότηση για την αγορά σταθμού φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

1. Ποια είναι η διαδικασία υποβολής αίτησης;

Η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι απλή. Επικοινωνήστε με την ProCredit Bank για να σας καθοδηγήσουμε ως προςτα βήματα.

2. Ποια είναι η διάρκεια εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος;

Η διάρκεια εγκατάστασης εξαρτάται από το μέγεθος του έργου. Ενημερωθείτε για τις εκτιμώμενες χρονικές προθεσμίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

3. Ποια είναι τα οφέλη του Net Metering;

Το Net Metering επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξοικονομούν ενέργεια και να πωλούν τυχόν πλεονάζουσα ενέργεια πίσω στο δίκτυο, προσφέροντας έτσι οικονομική απόδοση.

4. Ποιο είναι το ύψος του δανείου που μπορώ να λάβω;

Το ύψος του δανείου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις δυνατότητες του έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ατομική αξιολόγηση.

5. Ποια είναι η διάρκεια της περιόδου πληρωμής του δανείου;

Η περίοδος αποπληρωμής εξαρτάται από την εκάστοτε συγκεκριμένη δανειακή σύμβαση. Ενημερωθείτε για τις επιλογές αποπληρωμής κατά την υποβολή της αίτησης.

6. Μπορώ να επιλέξω διάφορες πηγές ενέργειας για το έργο μου;

Ναι, τα δάνεια μας καλύπτουν έργα που χρησιμοποιούν διάφορες πηγές ενέργειας, περιλαμβανομένων των φωτοβολταϊκών, των αιολικών, και άλλων ανανεώσιμων πηγών.

7. Υπάρχουν κριτήρια περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για τα έργα;

Ναι, ενθαρρύνουμε έργα με υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και προσφέρουμε ειδικά προγράμματα για τέτοια έργα.

8. Πώς επιλέγεται το επιτόκιο;

Το επιτόκιο καθορίζεται βάσει πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του είδους του δανείου και της οικονομικής σας κατάστασης.

9. Τι συμβαίνει εάν υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου;

Εάν προκύψουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της υλοποίησης, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις και προσαρμογές.

10. Μπορώ να συνδυάσω το δάνειο με επιδοτήσεις ή άλλες ενισχύσεις;

Ναι, συχνά μπορούμε να συνεργαστούμε με επιδοτικούς φορείς και να συνδυάσουμε τα δάνειά μας με ενισχύσεις για τη μείωση του οικονομικού φόρτου σας.